Neem contact op
Maak een afspraak

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf De Waal is al 40 jaar hét onafhankelijke autobedrijf voor Gouderak, Gouda en omstreken!

Wij zijn gevestigd in ons nieuwe pand aan het Middelblok in Gouderak, direct aan de Zuidwestelijke Randweg N207, vanuit Gouda te bereiken via de Gouderakse Brug. Onze huisvesting biedt een moderne werkplaats met 6 werkplekken  en ruime verlichte showroom waarin zo’n 50 auto’s tentoongesteld kunnen worden. Ook is er ruime parkeergelegenheid.

Het bedrijf is in 1980 opgericht en sindsdien zijn wij BOVAG-lid. Daarnaast zijn wij Bosch Car Service autobedrijf. Bosch is toonaangevend als het gaat om levering van onderdelen en onderhoud aan alle automerken. Hierdoor hebben wij de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur en afstelgegevens zodat wij allerhande automerken kunnen onderhouden.

Ook uw leaseauto is bij ons van harte welkom: Sinds 2007 zijn wij door de BOVAG aangesteld als Lease Service Centre, dit houdt in dat wij voor alle leasemaatschappijen in Nederland auto’s mogen onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie.

Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht voor o.a. APK-keuringen, wielbalancering en –uitlijning, levering en montage van (winter)banden/velgen, remmen, vering/demping, trekhaken en het inbouwen van accessoires zoals navigatiesystemen en carkits. Ook voor (ruit) schade aan uw auto kunt u bij ons terecht.

Onze occasionvoorraad telt gemiddeld zo’n 60 auto’s en vertegenwoordigd alle merken auto’s in alle prijsklassen. Gezien onze geschiedenis met de merken Toyota en Seat kunnen wij ons specialist noemen van beide merken. U zal daarom altijd ruime sortering van deze merken terugvinden in onze voorraad. Hebben wij de auto naar uw keuze niet staan, dan zoeken wij deze voor u op.

U bent van harte welkom in ons bedrijf!

Autobedrijf de Waal B.V.