Neem contact op
Maak een afspraak

COVID-19 Update

Sinds 15 december zijn de maatregelen rondom Corona sterk aangescherpt. Ook voor ons bedrijf betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

Onze werkplaats blijft geopend. 

Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.

Onze showroom is helaas gesloten. 

Indien u interesse heeft in een van onze auto’s dan kunt u ons daar helaas niet meer spontaan voor bezoeken. Wel kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. We kunnen u desgewenst voorzien van extra beeldmateriaal zodat u nog betere indruk krijgt van de auto waarin u geïnteresseerd bent. Indien u ons kunt voorzien van zo volledig mogelijk informatie van uw inruilauto dan kunnen op basis daarvan een concurrerend bod doen op uw auto. De proefrit kunnen we bij u aan huis verzorgen, net als de uiteindelijke levering. Zakelijke klanten mogen wij wel op afspraak in de showroom ontvangen.

Wij blijven auto’s verkopen!

Ook tijdens de sluiting van onze showroom staan we graag voor u klaar! Bent uw benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto, u bent nieuwgierig naar de beschikbaarheid van de door u gekozen auto of wilt u advies over de aanschaf van uw volgende auto? Neem dan contact met Maikel Twigt via 0182-372623 of maikeltwigt@autobedrijfdewaal.nl.

Naar overzicht

Vrijblijvend Advies

Voor advies en onderhoudsafspraken neemt u contact op met Niels.
Neem contact op