Neem contact op
Maak een afspraak

Leaseauto-onderhoud

U rijdt in een leaseauto?

Geen probleem, ook voor onderhoud van uw lease-auto kunt u bij ons terecht!

Als officieel Lease Service Center zijn we erkend door de BOVAG. In samenspraak met de gerenommeerde leasemaatschappijen zijn de voorwaarden opgesteld waaraan Lease Service Centers moeten voldoen. U heeft dus de zekerheid dat u voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. En dat de gehele afhandeling met uw leasemaatschappij door ons geregeld wordt. Geen omkijken, wel zekerheid!

Over welke zekerheden praten we?

Bij een onafhankelijk autobedrijf als het onze mag u erop rekenen dat er een professioneel team voor u klaarstaat om uw auto in perfecte staat te onderhouden. We hebben elektronisch contact met de leasemaatschappij. Onze uitstraling van een gecertificeerd Lease Service Center is zoals u dat mag verwachten: netjes, professioneel en persoonlijk. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold als het gaat om de laatste kennis.

Behoud fabrieksgarantie

Wanneer u uw auto laat onderhouden bij ons bedrijf behoudt uw gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe lease-auto elders heeft besteld en het onderhoud door ons bedrijf laat doen. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u de auto besteld heeft. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft. Alleen als bij een defect aan de auto daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer.

Een persoonlijke aanpak is inclusief

Als Lease Service Center zitten wij dicht bij u in de buurt. U hoeft dus geen lange afstanden te overbruggen om uw auto te laten onderhouden door de merkdealer. Ook in andere opzichten staan wij dicht bij onze klanten: in de vorm van een stukje persoonlijke dienstverlening. We kennen onze klanten. We vinden het geen probleem om flexibel mee te denken over een oplossing. En we zoeken altijd naar wegen om u tevreden te houden. Bovendien zijn we onafhankelijk. Als u dus in de toekomst voor een ander merk auto kiest, hoeft u niet van autobedrijf te veranderen. Kortom, zakelijk onderhoud met persoonlijke service.