Neem contact op
Maak een afspraak

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto.

Door regelmatig uw auto aan te bieden voor onderhoud kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. In het onderhoudsboekje van uw auto staat vermeld wat het onderhoudsinterval is van uw auto. Dit verschilt per merk, type en motor.

Het onderhoud aan uw auto wordt over het algemeen opgedeeld in “kleine” en “grote” beurten, het soort beurt wat van toepassing is hangt af van het kilometrage en de leeftijd van de auto. Tegenwoordig zijn er ook auto’s die zelf aangeven wanneer er onderhoud gepleegd dient te worden middels het service-interval wat via de boardcomputer wordt weergegeven.

Maar wat gebeurt er nu werkelijk wanneer de auto een onderhoudsbeurt krijgt?

De nadruk ligt op controle van de werking van de motor en de veiligheidssystemen zoals de remmen. Om de smering van de motor te kunnen garanderen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Wanneer noodzakelijk worden bijvoorbeeld ook het luchtfilter en de bougies vervangen. Overige vloeistoffen zoals o.a. koelvloeistof en remvloeistof worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld en/of ververst. Vanzelfsprekend kijken wij of de verlichting en de bandenspanning in orde is. Wanneer u uw auto bij ons voor een grote beurt aanbiedt zijn de kosten voor de APK-keuring gratis.

Alle automerken personenwagens, bedrijfswagens en campers zijn welkom in ons bedrijf voor APK-keuringen, regulier onderhoud en reparatie.

Waarom ons autobedrijf?

Ons doel is de kosten voor het onderhoud aan uw auto betaalbaar te houden.

Afhankelijk van de auto en uw budget onderhouden en/of repareren wij met fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Wanneer er zich onvoorziene kosten voordoen, trachten wij altijd met de klant telefonisch overleg te plegen en de juiste oplossing te bieden. Tevens staan onze technici bekend om hun vindingrijkheid vanwege hun jarenlange ervaring met allerhande merken.

Naast de kostenbesparende en praktische voordelen bieden wij u nog een reden om bij ons klant te zijn: Een professionele aanpak met een persoonlijke touch, wij kennen onze klanten!