Neem contact op
Maak een afspraak

Bosch Car Service Pechhulp

Hebt u het weleens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten.

Een geruststellend gevoel.

24 uur per dag, 7 dagen per week hulp

Of u nu ergens in Europa bent gestrand of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de Bosch Car Service Pechhulp in gang.

Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw auto niet meer verkeersveilig, dan slepen we deze naar een Bosch Car Service in de buurt, ook in het buitenland. Als het nodig is, kunt u de eerste twee werkdagen rekenen op vervangend vervoer. Kortom, we staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Betaal niet langer te veel

Pechhulp in Nederland inclusief uw eigen woonplaats kost u slechts € 35,- per jaar!

Wilt u een jaar verzekerd zijn van pechhulp door héél Europa? Daarvoor betaalt u € 57,50 per jaar.

Uitbreiding vervangend vervoer

Hebt u behoefte aan een grotere auto of een auto met trekhaak? Kies dan voor onze uitgebreide dekking vervangend vervoer. Voor slechts € 12,50 per jaar krijgt u niet alleen een gelijkwaardige auto, maar hebt u bovendien ook in het buitenland recht op een vervangende auto (maximaal 30 dagen). Zo kunt u altijd onbezorgd uw vakantie voortzetten.

Extra verzekering voor uw caravan of aanhanger

In combinatie met onze uitgebreide dekking voor vervangend vervoer bieden wij ook aanhangwagendekking. Voor slechts € 15,00 extra per jaar  ( totaal € 80,- )  bent u verzekerd van hulp bij schade aan uw caravan of aanhangwagen. De aanhangwagen slepen we naar een vakbekwaam reparatieadres. Als het nodig is, regelen we een tijdelijk vervangend onderkomen. Waar u in Europa ook uw aanhangwagen laat repareren, u wordt altijd kosteloos geholpen.

Ook voor auto’s ouder dan 15 jaar

Is uw auto ouder dan 9 jaar? Ook dan kunt u profiteren van Bosch Car Service Pechhulp. Voor slechts € 92,50 per jaar inclusief assurantiebelasting blijft u ook met een oudere auto verzekerd van uw mobiliteit. Tevens kunt u extra vervangend vervoer en aanhangwagendekking afsluiten.

Direct pechhulp aanvragen?

U kunt onze pechhulp aanvragen of verlengen als uw auto voor een onderhoudsbeurt bij ons staat.

Vrijblijvend Advies

Voor advies en onderhoudsafspraken neemt u contact op met Niels.
Neem contact op