Neem contact op
Maak een afspraak

Werkplaats

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto.

Door regelmatig uw auto aan te bieden voor onderhoud kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. In het onderhoudsboekje van uw auto staat vermeld wat het onderhoudsinterval is van uw auto. Dit verschilt per merk, type en motor.

Het onderhoud aan uw auto wordt opgedeeld in “kleine” en “grote” beurten, het soort beurt wat van toepassing is hangt af van het kilometrage en de leeftijd van de auto.

Maar wat gebeurt er nu werkelijk wanneer de auto een onderhoudsbeurt krijgt?

De nadruk ligt op controle van de werking van de motor en de veiligheidssystemen zoals de remmen. Om de smering van de motor te kunnen garanderen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Wanneer noodzakelijk worden bijvoorbeeld ook het luchtfilter en de bougies vervangen. Overige vloeistoffen zoals o.a. koelvloeistof en remvloeistof worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Vanzelfsprekend kijken wij of de verlichting en de bandenspanning in orde is. Wanneer u uw auto bij ons voor een grote beurt aanbiedt zijn de kosten voor de APK-keuring gratis.

Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf voor APK-keuringen, regulier onderhoud en reparatie.

APK-Keuring

Wat is APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Drie van onze 5 monteurs zijn APK-keurmeesters en inspecteren uw auto op veilgheids- en milieuaspecten. De belangrijkste punten zijn o.a.: Remmen, stuurinrichting, wielophanging, banden, autogordels, verlichting, carrosserie, zicht door voorruit en uitlaatgasemissie. Op de achterzijde van uw APK-keuringsformulier staan de exacte keuringscriteria vermeld.

Wij zijn RDW-erkend APK-keuringsstation voor personenwagens en lichte bedrijfswagens tot 3.500 kg.

Waarom ons bedrijf?

Ons doel is de kosten voor het onderhoud aan uw auto betaalbaar te houden.

Afhankelijk van de auto en uw budget onderhouden en/of repareren wij met fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Wanneer er zich onvoorziene kosten voordoen, trachten wij altijd met de klant telefonisch overleg te plegen en de juiste oplossing te bieden. Tevens staan onze monteurs bekend om hun vindingrijkheid vanwege hun jarenlange ervaring met allerhande merken.

Naast de kostenbesparende en praktische voordelen bieden wij u nog een reden om bij ons klant te zijn: Een professionele aanpak met een persoonlijke touch, wij kennen onze klanten!