Neem contact op
Maak een afspraak

Ruitreparatie

Een sterretje in uw voorruit lijkt in eerste instantie onschuldig maar leidt vaak ten gevolge van temperatuursverschillen, tot een barst in uw voorruit. Dit is nadelig voor uw veiligheid en leidt tot extra kosten. Tijdig repareren is daarom belangrijk.

Indien u Casco (All risk) of beperkt Casco verzekerd bent, is ruitreparatie door middel van harsinjectie (bijna) altijd geheel gratis en betaalt u geen eigen risico aan de verzekeringsmaatschappij. Wanneer de beschadiging aan de voorruit niet groter is dan een 2euro muntstuk kan deze nagenoeg altijd perfect gerepareerd worden.

U kunt uw autoruit bij ons op afspraak laten repareren (klaar terwijl u wacht) of de reparatie combineren met onderhoud aan uw auto. Het einige wat u hoeft te doen is uw groene kaart meebrengen naar uw afspraak.

Grotere ruitschade of een barst in de voorruit vraagt ruitvervanging. De RDW tolereert geen voorruit met daarin een barst die het zicht belemmert of een barst die vertakt is. Laat daarom uw voorruit tijdig vervangen en voorkom APK-afkeur.

In geval van ruitvervanging betaald u wanneer u Casco of beperkt Casco verzekerd bent, nagenoeg altijd alleen het eigen risico aan de verzekeringsmaatschappij. Vraagt u van tevoren na hoeveel het eigen risico bedraagt zodat u weet wat waar u aan toe bent, wij vergoeden daarvan de helft.

Het vervangen van de ruit kunnen wij doen in combinatie met onderhoud maar u kunt ook een aparte afspraak maken, wij verzorgen gratis vervangend vervoer.

Vrijblijvend Advies

Voor advies en onderhoudsafspraken neemt u contact op met Niels.
Neem contact op