Neem contact op
Maak een afspraak

Winderbanden

Waar zomerbanden bij dalende temperaturen hard en stug worden, blijven winterbanden, door de bijzondere rubbersamenstelling, juist altijd elastisch en flexibel bij lage temperaturen. Winterbanden bieden dan veel meer grip en dus veiligheid. Als de temperatuur daalt tot beneden de +7°C, zijn de prestaties van winterbanden al superieur.

Wanneer u winterbanden laat monteren onder uw auto krijgt u meer grip op de weg. Het speciale profiel van een winterband zorgt voor een snellere afvoer van water, waardoor u de kans op aquaplaning aanzienlijk vermindert. Winterbanden zijn tegenwoordig net zo geruisloos en comfortabel als zomerbanden en ook de duurzaamheid ligt op hetzelfde niveau. Steeds meer automobilisten wisselen daarom, bij het wisselen van de seizoenen, ook van banden.

Het juiste adres

Voor de aankoop van winterbanden kunt u vanzelfsprekend ook bij ons bedrijf terecht. Wij kopen onze banden in bij de grootste leveranciers van het land zodat wij kunnen leveren tegen scherpe prijzen. U kunt 4 losse winterbanden kopen, maar ook een complete set op velgen. De aanschafkosten van een complete set zijn hoger maar daarentegen de kosten per wisseling lager. Wij hebben overigens ook altijd diverse gebruikte sets op voorraad. Graag maken wij een specifieke aanbieding voor uw auto!

Winderbanden opslag

Indien gewenst slaan wij uw winterbanden voor u op.

Handig als u thuis weinig ruimte heeft of het vervelend vind om met de wielen van uw auto te sjouwen wanneer er een wisseling plaatsvindt. De kosten voor de opslag van uw winterbandenset kost u per kalenderjaar EU 59,50 inclusief verzekering en BTW.

Vrijblijvend Advies

Voor advies en onderhoudsafspraken neemt u contact op met Niels.
Neem contact op