Neem contact op
Maak een afspraak

Bandenservice

Autobanden vormen een belangrijk onderdeel van uw auto, de band is namelijk het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Helaas wordt het belang van een goede autoband vaak onderschat.

Het regelmatig controleren van de bandenspanning vergroot de veiligheid en reduceert het brandstofverbruik van uw auto. Tevens verlengt het de levensduur van de autobanden. Ook is de profieldiepte van de band van belang. De profieldiepte bepaalt namelijk de mate waarin de band erin slaagt water/neerslag af te voeren. Hoe meer profiel, hoe meer grip u heeft op de weg.

Wanneer u de auto bij ons aanbiedt voor APK of onderhoud controleren wij voor u de bandenspanning

en profieldiepte van uw autobanden. Twijfelt u toch over de kwaliteit van uw banden? Rijd u gerust bij ons langs zodat wij een extra controle voor u uit kunnen voeren

Welke autoband het beste bij u past hangt af van de specificaties van uw auto, uw persoonlijke voorkeur en uw budget. Een A-merk investeert veel tijd en geld in het verbeteren van de

rijeigenschappen en veiligheid van de band. Voorbeelden hiervan zijn Michelin, Pirelli en Continental.

Een autoband van een budgetmerk is over het algemeen voordeliger dan die van een A-merk, wat niet betekent dat de kwaliteit van de band per definitie minder is. De fabrikant ligt de nadruk minder op ontwikkelingen maar meer op de kosten van de productie van de banden.

U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies en levering van banden tegen scherpe prijzen. Met behulp van onze moderne apparatuur kunnen wij vlot en veilig banden monteren en balanceren op de velg.