Neem contact op
Maak een afspraak

Wat is APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Onze technici zijn allemaal APK-keurmeester en inspecteren uw auto op veilgheids- en milieuaspecten. De belangrijkste punten zijn o.a.: Remmen, stuurinrichting, wielophanging, banden, autogordels, verlichting, carrosserie, zicht door voorruit en uitlaatgasemissie. Op de achterzijde van uw APK-keuringsformulier staan de exacte keuringscriteria vermeld.

Wij zijn RDW-erkend APK-keuringsstation voor personenwagens en lichte bedrijfswagens tot 3.500 kg.

Ook kunt bij ons prima terecht van APK van uw camper en kampeerwagen.

Waarom ons autobedrijf

Ons doel is de kosten voor het onderhoud aan uw auto betaalbaar te houden.

Afhankelijk van de auto en uw budget onderhouden en/of repareren wij met fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Wanneer er zich onvoorziene kosten voordoen, trachten wij altijd met de klant telefonisch overleg te plegen en de juiste oplossing te bieden. Tevens staan onze technici bekend om hun vindingrijkheid vanwege hun jarenlange ervaring met allerhande merken.

Naast de kostenbesparende en praktische voordelen bieden wij u nog een reden om bij ons klant te zijn: Een professionele aanpak met een persoonlijke touch, wij kennen onze klanten!