Leasing

Voor veel bedrijven zijn de kosten van autogebruik een fors gedeelte van de begroting. 

De aankoop van een (bedrijfs)auto brengt risico's met zich mee ten aanzien van  onderhoud en restwaarden. Deze onzekerheden kunnen worden weggenomen wanneer u kiest voor autoleasing. U kunt namelijk uw autokosten vooraf precies budgetteren zonder om te kijken naar het onderhoud en beheer van uw wagenpark.

Leasevormen

Operational Leasing


Wanneer er sprake is van Operational Lease huurt u in feite een voertuig voor een lange periode. De leasemaatschappij is zowel juridisch als economisch eigenaar van de auto. In de leaseoverkomst is overeengekomen dat de leasemaatschappij de auto vooreen bepaalde periode aan de klant beschikbaar stelt voor een maandelijkse vergoeding. 


voordelen:

-Geen investering in het wagenpark

-Risico's liggen bij de leasemaatschappij

-Kosten wagenpark eenvoudig te budgetteren


Shortlease

Deze vorm van operationele lease houdt in dat een nieuwe of gebruikte auto kortstondig geleased wordt met een minimum van een maand. Deze oplossing kan interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe werknemer aanneemt en te maken heeft met een proefperiode en/of kortdurend arbeidscontract.


Occasionlease

Het leasen van een gebruikte (bedrijfs)auto kan ook interessant zijn voor de zakelijke gebruiker. Het maandbedrag ligt vaak lager dan van een nieuw voertuig omdat de afschrijving van een occasion geringer is. Tevens is de auto direct beschikbaar voor gebruik.

Twigt Leasing

Twigt Leasing is onderdeel van Autobedrijf de Waal B.V. en een kleinschalige leasemaatschappij waar u terecht kunt voor het leasen van nieuwe en gebruikte (bedrijfs)auto's. Wij houden van korte, directe lijnen tussen de klant en ons bedrijf. Vanwege deze korte lijnen weten wij precies wat er speelt bij de klant en kunnen wij vervoersoplossingen op maat bieden. Voorbeelden hiervan zijn Operational Leasing, Shortlease en occasionlease. Wij kunnen u adviseren welke leasevorm het beste bij uw bedrijf past.

Wij leveren

Scherpe tarieven


Onafhankelijk advies 

Daar wij merkonafhankelijk zijn krijgt u van ons een objectief advies, u kiest zelf merk en type auto.

Flexibiliteit

Vanwege onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en altijd in uw mobiliteitsbehoefte voorzien.

Gemak

Wij verzorgen onderhoud, reparatie, banden, financiering, verzekering,schadeafhandeling/reparatie,pechhulp en administratie. Wij zijn uw aanspreekpunt omtrent al uw autozaken.

Zekerheid

Wij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie is. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan kunt u gebruik maken van onze service of 24-uurs Pechhulpdienst van Bosch.

Tijdwinst

U hoeft minder tijd aan uw administratie te besteden: wij sturen

u maandelijks slechts 1 factuur voor al uw autokosten.

Copyright ©2019 Autobedrijf de Waal. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum Full service internetbureau Antum